Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτό το κοντρόλ του Χάμες… (video)

Αυτό το κοντρόλ του Χάμες… (video)
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 12:46

Χίλιους λόγους έχει κανείς να παρακολουθήσει το βίντεο του Olympiacos TV με την παρακάμερα, από το «διπλό» στη Νίκαια. Ο Θρύλος έκανε τη δουλειά του στην έδρα του Ιωνικού, πήρε το ματς και προχωρά. Με στιλ, με πάθος, με θέληση. Με δύο γκολ το ένα πιο ωραίο από το άλλο.

Και με τον Χάμες να… κλέβει την παράσταση! «Μα… δεν σκόραρε», μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχει σημασία. Ο Χάμες είναι. Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά, για να «κλέψει» την παράσταση… Ένα κοντρόλ, με το στιλ του Χάμες… αρκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όλη η παρακάμερα του Ολυμπιακού, από το «διπλό» στη Νίκαια, αυτό το στιγμιότυπο… Τι παιχταράς είναι, ρε φίλε… Πως της μιλάει έτσι. Πως την κάνει ό,τι θέλει… Πως την έχει… σύντροφο και την αγαπάει έτσι την μπάλα…

Δείτε και θα καταλάβετε…

Διαβάστε επίσης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Με αφορμή το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του με τον Άρη, που κακώς μέτρησε, παραθέτουμε ορισμένες σκέψεις για το πως λειτουργεί το VAR στην Ελλάδα.