Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τελικά δεν «φωνάζει μόνο ο Ολυμπιακός»

Τελικά δεν «φωνάζει μόνο ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 11:34

Εντάξει, όποιος κάθεται και παίρνει σοβαρά αυτά που του λένε/γράφουν τα φερέφωνα της «εξυγίανσης», προφανώς δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μάλλον δεν έχει πάρει γενικά χαμπάρι τι… γίνεται γύρω του. Εν προκειμένω, όποιος είχε πιστέψει ότι για τη διαιτησία στην Ελλάδα… «φωνάζει μόνο ο Ολυμπιακός», μάλλον ήταν από άλλο ανέκδοτο.

Όπως και να ‘χει, τα παραδείγματα που απλώς ξεμπροστιάζουν τα ψέματα που ορισμένοι έγραφαν/έλεγαν τόσο καιρό είναι πλέον… καθημερινά. Είπαμε. Έλιωσε και αυτή η... καραμέλα. Η… καραμέλα του ότι «μόνο ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία γιατί… θέλει το 100-0 υπέρ του». Μιλάμε για σανό, κανονικό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάει. Έλιωσε όπως είπαμε… Αλλά συνεχίζουμε παντού γύρω μας να βλέπουμε ότι τόσο καιρό τα φερέφωνα της «εξυγίανσης», απλώς πούλαγαν παραμύθι. Τελευταίο παράδειγμα… αυτό:

Ναι, ναι. Μόνο ο Ολυμπιακός φωνάζει… Και άλλα υπέροχα παραμύθια της… Χαλιμάς.

Διαβάστε επίσης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Με αφορμή το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του με τον Άρη, που κακώς μέτρησε, παραθέτουμε ορισμένες σκέψεις για το πως λειτουργεί το VAR στην Ελλάδα.