Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συνήθεια το «δίμπαλο» στο ημίχρονο

Συνήθεια το «δίμπαλο» στο ημίχρονο
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 10:42

Ένα χαρακτηριστικό έχει αναπτύξει ο Ολυμπιακός, στα τελευταία ματς του. Συγκεκριμένα το… δίμπαλο στο ημίχρονο, το οποίο δείχνει να του έχει γίνει συνήθεια. Ο Ολυμπιακός σε τρία σερί ματς προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος. Ζητούμενο το προβάδισμα να διατηρείται ή να διευρύνεται.

Χαρακτηριστικά, παρατηρούμε εσχάτως:

21/12/22 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (0-2) 2-2

28/12/22 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (2-0) 5-0

03/01/23 Ιωνικός-Ολυμπιακός (0-2) 0-2

Τρία σερί παιχνίδια, στα οποία ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα δύο γκολ στο ημίχρονο. Και πρέπει να το αναφέρουμε, καθότι δεν είναι εύκολο να συμβαίνει με σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να βρίσκει σε σερί αγώνες δύο γκολ σταθερά, στο πρώτο μέρος.

Μπορεί με τον ΠΑΣ ο Θρύλος να έκανε κακό 2ο ημίχρονο και να έχασε αυτό το οποίο κρατούσε στα χέρια του, όμως με τον Αστέρα και με τον Ιωνικό πήρε τη νίκη. Και αν μη τι άλλο έδειξε να παίρνει και το… μάθημά του, από την απώλεια στα Γιάννενα. Η ομάδα είναι μπροστά εξαιρετική. Έχει ποιότητα, βγάζει συνεργασίες και αυτοματισμούς και όσο θα παίζει περισσότερα ματς, τόσο θα «δένει» και θα γίνεται πιο συμπαγής και αυτοματοποιημένη η ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Είναι θετικό σημάδια τα δύο γκολ στο ημίχρονο και πρέπει η ομάδα να το συνεχίσει να το κυνηγάει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Με αφορμή το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του με τον Άρη, που κακώς μέτρησε, παραθέτουμε ορισμένες σκέψεις για το πως λειτουργεί το VAR στην Ελλάδα.