Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η σημασία του αγώνα στον Βόλο και η «εκστρατεία» των φίλων του Ολυμπιακού!

Η σημασία του αγώνα στον Βόλο και η «εκστρατεία» των φίλων του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 09:48

Εξαιρετικό «διπλό» ο Ολυμπιακός στη Νίκαια, με τον Ιωνικό. Απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας, οι Πειραιώτες έκαναν αυτό το οποίο έπρεπε να κάνουν. Προηγήθηκαν νωρίς και κράτησαν το αποτέλεσμα, παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα. Και τώρα πάνε σε ακόμη έναν… τελικό. Το παιχνίδι το οποίο έρχεται, εκείνο απέναντι στον Βόλο, την Κυριακή (16:00) έχει τεράστια σημασία για τον Ολυμπιακό. Και στην προσπάθειά του να το κάνει δικό του, δεν θα είναι μόνος.

Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό είναι ικανή να γείρει την πλάστιγγα προς τη μεριά του πρωταθλητή Ελλάδας. Το ματς αυτό πρέπει να κερδηθεί! Η ομάδα πρέπει να δείξει συνέχεια και να διευρύνει το σερί της, στο πρωτάθλημα, αλλά και γενικά. Είναι σημαντικό οι δύο συνεχόμενες νίκες (στη Σούπερ Λιγκ) να γίνουν τρεις (τέσσερις συνολικά μαζί με εκείνη του Κυπέλλου) και γενικά η ομάδα να κεφαλαιοποιήσει το καλό «φεγγάρι» στο οποίο δείχνει να βρίσκεται.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι εκεί. Αρωγός στην προσπάθεια, η οποία θα γίνει. Οι πρώτες πληροφορίες από τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ανέφεραν ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. Και όλα δείχνουν ότι ο Θρύλος θα έχει περισσότερους από 11.000 φίλους του, στο πλευρό του. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος ως ένα, θα παλέψουν για να πάρουν το ματς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης