Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο μάνατζερ του Σουάζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Θρύλου!

Ο μάνατζερ του Σουάζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Θρύλου!
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 21:20

Τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εντείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ψηλά στη λίστα του τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, καθώς και τον Γκαμπριέλ Σουάζο της Κόλο Κόλο. Με τον ατζέντη του Χιλιανού μπακ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Θρύλου, σε δηλώσεις του!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «bolavip.com», ο μάνατζερ του Σουάζο, Άλαν Σίλμπερμαν, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία εκ των επιλογών μας, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις επιλογές και ίσως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τελικές εξελίξεις στο θέμα. Είμαι σίγουρος, πως εντός των προσεχών ημερών, θα δούμε τον Σουάζο σε ευρωπαϊκή ομάδα, που είναι το όνειρό του».

Ο Χιλιανός αριστερός μπακ αποχωρεί από την Κόλο Κόλο ως ελεύθερος στο τέλος του έτους και πέρα από το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», βρίσκεται στο «μάτι» και της Γαλατασαράι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης