Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο δικός του Μόντριτς

Ο δικός του Μόντριτς
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 14:22

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ μπορεί να μη συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο με τις εμφανίσεις του, με τη συνολική του απόδοση, ο Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να λάβει μία θέση στους διακριθέντες ποδοσφαιριστές, αυτού του Μουντιάλ. Σαν άλλος… Μόντριτς. Ο «Μόντριτς» του Θρύλου, αφού πολλή κουβέντα γίνεται από το βράδυ της Παρασκευής, γύρω από τον εμβληματικό άσο της Κροατίας.

Ο Ολυμπιακός έχει το δικό του «κομπιούτερ» στον άξονα και πάνω του στηρίζει πολλά. Με κινήσεις που θυμίζουν σε πολλές φάσεις τον υπέροχο Λούκα Μόντριτς, ο Χουάνγκ έχει δείξει, μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική Νοτίου Κορέας, ότι μπορεί να «το πάρει επάνω» του και να δημιουργήσει για τον Ολυμπιακό τις προϋποθέσεις για την ομάδα του, να κάνει καλά πράγματα στο χορτάρι.

Η ομάδα του Πειραιά έχει στις τάξεις της έναν εμβληματικό μέσο, όπως ο Χουάνγκ, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς στο κέντρο του γηπέδου. Τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Χουάνγκ θα πρέπει να αναλάβει ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες, αφού αν μη τι άλλο έδειξε ότι δεν… φοβάται την ευθύνη. Βγήκε ήδη μπροστά για τον Ολυμπιακό, όπως το έπραξε και για τη Νότια Κορέα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτό το ποδόσφαιρο και αυτή τη Σούπερ Λιγκ 2 «δυσφήμισε» ο Ολυμπιακός; (photos και video)

Αυτό το ποδόσφαιρο και αυτή τη Σούπερ Λιγκ 2 «δυσφήμισε» ο Ολυμπιακός; (photos και video)

Γκολ-καθαρό οφσάιντ της Κηφισιάς στο 97’ μετράει κανονικά από τον επόπτη Πριόνα, που αλλλοίωσε το αποτέλεσμα! Γκολ καθαρό του Ολυμπιακού Β’ με 3-4 παίκτες να καλύπτουν τον Μπα βαφτίζεται οφσάιντ. Πείτε μας για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι

Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ δουλεύουν μαζί, για να δώσουν χαρά στα παιδιά. Για να προσφέρουν χαμόγελα και Ελπίδα, μέσα από ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό (19:00 - Καραϊσκάκη).