Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτούς «βλέπει» σήμερα ο Μίστερ!

Αυτούς «βλέπει» σήμερα ο Μίστερ!
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 13:35

Απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ολυμπιακός δίνει στις 19:00 ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, διεθνούς επιπέδου, το οποίο φυσικά δεν είναι σημαντικό μόνο λόγω του φιλανθρωπικού του χαρακτήρα. Όχι. Ο Ολυμπιακός δουλεύει διαρκώς, σε αυτή τη διακοπή του Μουντιάλ και απέναντι στη Νότιγχαμ έχει μοναδική ευκαιρία να βγάλει ξανά αυτή τη δουλειά στο γήπεδο.

Το δυνατό φιλικό με τη βρετανική ομάδα έχει, φυσικά, αγωνιστικό ενδιαφέρον και ο Μίτσελ έχει να δει πολλά πράγματα. Τα οποία θα του δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, για το πως κινείται σχετικά με την επιλογή των παικτών, το αμέσως προσεχές διάστημα, στα επίσημα ματς που έρχονται.

Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον στρέφεται αρκετά σε ορισμένους παίκτες, όπως ο Μαρσέλο, ο Βρουσάι, ο Κασάμι, οι οποίοι είτε μπαίνουν στη δράση, στις κανονικές τους θέσεις ή και όχι, είτε επιστρέφουν σε αυτή και καλούνται να δείξουν πράγματα. Παράλληλα, παίκτες όπως ο Γκάρι ή ο Φορτούνης, καλούνται να δείξουν ότι συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις τους, για να «μπουν» για τα καλά στο ροτέισον ξανά!

Θα έχει ενδιαφέρον…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο δικός του Μόντριτς

Ο δικός του Μόντριτς

Ο Ολυμπιακός έχει το δικό του «κομπιούτερ» στον άξονα και πάνω του στηρίζει πολλά.

Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι

Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ δουλεύουν μαζί, για να δώσουν χαρά στα παιδιά. Για να προσφέρουν χαμόγελα και Ελπίδα, μέσα από ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό (19:00 - Καραϊσκάκη).