Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δοκιμασία Πρέμιερ Λιγκ στον Ναό!

Δοκιμασία Πρέμιερ Λιγκ στον Ναό!
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 10:13

Δεν μιλάμε για ένα απλό φιλικό. Δεν μιλάμε για ένα ματς της… σειράς, αν και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τέτοιο, όταν παίζει ο Ολυμπιακός. Αλλά τώρα, συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα μεγάλο παιχνίδι, για μια δοκιμασία Πρέμιερ Λιγκ, στον Ναό! Στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο κάστρο του, για ένα σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και για φιλανθρωπικό σκοπό! Σέντρα στις 19:00 και η θέση μας είναι εκεί: Δίπλα στην ομάδα…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη βρετανική ομάδα, με στόχο να δουλέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο, στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να είναι έτοιμος και στο 100%, με την επανέναρξη των επισήμων υποχρεώσεων. Η οποία βεβαίως δεν αργεί. Την προσεχή Πέμπτη ο Θρύλος παίζει ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Μπορεί, λοιπόν, το ματς να είναι γιορτή για τον κόσμο και ευκαιρία να… διώξει την έλλειψη της διακοπής, αλλά για τον Μίτσελ και τους παίκτες είναι «μάχη».

Μία «μάχη» όχι μόνο αγωνιστική, ωστόσο… «Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”», ανακοίνωσε σχετικά ο Ολυμπιακός και δεν σταμάτησε εκεί…

«Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής», πρόσθεσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να είμαστε όλοι σήμερα στο Καραϊσκάκη… Η θέση μας είναι εκεί. Ραντεβού στις 19:00.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι

Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ δουλεύουν μαζί, για να δώσουν χαρά στα παιδιά. Για να προσφέρουν χαμόγελα και Ελπίδα, μέσα από ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό (19:00 - Καραϊσκάκη).