Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μπένετ έβγαλε στη... σέντρα τον Μπαλτάκο

Ο Μπένετ έβγαλε στη... σέντρα τον Μπαλτάκο
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 22:37

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος είχε συνάντηση με τους διεθνείς διαιτητές, προκειμένου να συζητήσουν για την επαγγελματική διαιτησία. Από αυτή «αποκλείστηκε» ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αν και σύμφωνα με την ΕΠΟ αυτός θα την αναλάβει.

Το Σαββατοκύριακο (3-4/12) έγινε το σεμινάριο των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της Super League στον Βόλο και, όπως φαίνεται, ο Μπένετ δεν ξέχασε το «χουνέρι» που του έκανε ο Μπαλτάκος, βγάζοντας στη σέντρα τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Στο τέλος του σεμιναρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔ κάλεσε τους διεθνείς ρέφερι (Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Μανούχος, Κουμπαράκης και τον Ευαγγέλου που είναι διεθνής στο VAR ενώ ο Σιδηρόπουλος απουσίασε από το σεμινάριο) προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του για την επαγγελματική διαιτησία αλλά και την πίκρα του επειδή τον αγνόησε ο Μπαλτάκος.

«Περίμενα να με καλέσουν και έμεινα έκπληκτος που αυτό δεν έγινε καθώς το θέμα ήταν για την επαγγελματική διαιτησία», φέρεται να είπε ο Μπένετ στους διεθνείς ρέφερι. Μπορεί να μην ανέφερε το όνομα του Μπαλτάκου, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι αυτός που οργάνωσε τη συνάντηση για την επαγγελματική διαιτησία.

Διαβάστε επίσης