Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πίεσε, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά… δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός Β’

Πίεσε, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά… δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός Β’
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 16:57

Άτυχος, ως προς το γκολ που δέχθηκε, είχε και δοκάρι, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Β’ να δει το απευθείας φάουλ του Φατιόν, στο δεύτερο μέρος, να κρίνει τον αγώνα του με τον Απόλλωνα (1-0 τελικό), για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2! Η ομάδα του Γιάννη Οκκά είχε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει έστω το «Χ», αλλά δεν βρήκε γκολ.

Και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο μέρος, το ματς είχε καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και ο Ολυμπιακός Β’ θα μπορούσε να βρει, τουλάχιστον, ένα γκολ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά δεν έχει καταφέρει να… σπάσει το ρόδι, αφού παρά το καλό ποδόσφαιρο που έχει παίξει μέχρι στιγμής, δεν έχει βρει αποτελέσματα! Ο Ολυμπιακός Β’ έκλεισε τον Απόλλωνα στα καρέ του, μετά το 1-0, αλλά το γκολ δεν ήρθε…

Το ματς καρέ-καρέ:

Πρώτο ημίχρονο

3’ Σέντρα-σουτ του Κρέσπο από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη.

12’ Απειλεί ο Ολυμπιακός Β’: Τετ-α-τετ του Βοΐλη με τον Κότσαρη, αποκρούει ο κίπερ του Απόλλωνα! Στην επαναφορά, ο Καράκουτης επιχειρεί με σουτ έξω από την περιοχή να τον νικήσει, νέα απόκρουση σε κόρνερ!

29’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλίμι, ο Παπαδούδης ήταν εκεί και μπλόκαρε σταθερά!

41’ Ο Λιάτσος έβγαλε ωραία κάθετη στον Βοΐλη και εκείνος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, τον οποίο όμως δεν κατάφερε να νικήσει, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να διώχνει…

Δεύτερο ημίχρονο

49’ Σουτ του Μαρίνου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κότσιρας και αυτή την προσπάθεια των Πειραιωτών!

50’ Ατομική ενέργεια του Καράκουτη από αριστερά, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

57’ Γκολ για τον Απόλλωνα Σμύρνης: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φατιόν, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα…

69’ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό Β’! Ατομική προσπάθεια του Βοΐλη έξω από την περιοχή και σουτ, στο οριζόντιο δοκάρι! Άτυχος ο άσος του Θρύλου, είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι!

82’ Πλασέ του Ράιτ από κοντά, μετά από γύρισμα του Χαλίμι, απέκρουσε ο Παπαδούδης!

89’ Σέντρα του Κωστή από αριστερά, για λίγο ο Βλαχομήτρος δεν πρόλαβε να πλασάρει και να σκοράρει!

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (63’ Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι (90’ Τσαμούρης), Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου (82’ Κοροβέσης), Ερέρα (63’ Πατάπης).

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς (46’ Κατσουλίδης), Αποστολόπουλος, Λιάτσος (52’ Σταυρόπουλος), Κουτσίδης, Μαυρουδής, Μαρίνος (65’ Ιμπαγάσα), Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (65’ Βλαχομήτρος).

Διαβάστε επίσης