Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χουάνγκ: «Θα γεμίσω τις μπαταρίες μου, θα τα δώσω όλα ξανά» (photo)

Χουάνγκ: «Θα γεμίσω τις μπαταρίες μου, θα τα δώσω όλα ξανά» (photo)
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - 10:28

Η Νότια Κορέα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Βραζιλία, στη φάση των «16» του Mundial του Κατάρ, αφού ηττήθηκε με 4-1.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ, με ανάρτηση του στα social media, εξέφρασε την περηφάνια του για την πορεία της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια!

Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης χαφ του Θρύλου έγραψε στο Instagram: «Τον Σεπτέμβριο του 2018, από την στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της Eθνικής ομάδας μέχρι σήμερα, εγώ και η ομάδα μου ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειες που κάναμε. Ευχαριστώ που καταφέραμε να τελειώσουμε το τουρνουά, νιώθοντας περηφάνεια. Νιώθω περήφανος που τα δώσαμε όλα. Το γεγονός πως κάναμε τον κορεατικό λαό χαρούμενο στους ομίλους και συγκεκριμένα, στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είναι το πιο ικανοποιητικό συναίσθημα που έχω νιώσει. Το συναίσθημα που προέρχεται από την ατυχή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι δεν είναι μία γραπτή απολογία, αλλά μία προσπάθεια να γίνω να πιο δυνατός ως Κορεάτης παίκτης. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που με στηρίζουν. Έτσι, θα γεμίσω τις μπαταρίες μου και θα τα δώσω όλα ξανά. Είμαστε άπειρα ευγνώμονες που μπορέσαμε να τελειώσουμε ένα μακρύ ταξίδι τεσσάρων ετών με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κορέας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουμε λάβει. Χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση, γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης