Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πίσω στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’

Πίσω στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 15:43

Κόντρα στη ροή του αγώνα και τις ευκαιρίες, οι οποίες δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού Β’ με την Καλλιθέα, το σκορ «κλείδωσε» με το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών στο 0-1! Αν και είχε ευκαιρίες να πάρει εκείνος το προβάδισμα, δέχθηκε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και έχασε το έλεγχο του ματς και του σκορ.

Στο 8’ πλασέ το Βοΐλη στην κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε ο Περιστερίδης! Στο 15’ γύρισμα του Νίκολιτς από δεξιά, πλασέ του Κωστή από πλεονεκτική θέση, η μπάλα λίγο άουτ! Στο 26’ ο Αλγκασίμ Μπα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και από εκεί πλάσαρε, αλλά ήταν άστοχος!

Στο 29’ απείλησε η Ηλιούπολη με τον Μπαστακό, αλλά ο Παπαδούδης αντέδρασε σωστά και διώχνει το πλασέ του! Το ματς είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες σταδιακά ανέβαιναν και έψαχναν ολοένα και περισσότερο το γκολ. Ο Ολυμπιακός Β’ έπαιξε αρκετά επιθετικά, δεν «περίμενε»…

Στο 37’ έγινε ανατροπή του Βοΐλη από τον Περιστερίδη και πέναλτι για τον Ολυμπιακό Β’! Στο 38’ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ο ίδιος ο Βοΐλης, ο οποίος το κέρδισε, απέκρουσε ο Περιστερίδης! Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός Β’ να μπει μπροστά στο σκορ και να μετουσιώσει σε προβάδισμα την ανωτερότητά του!

Κάπως έτσι, η φιλοξενούμενη… αντέδρασε. Στο 45'+1' ήρθε το γκολ για την Ηλιούπολη, με πλασέ το Μπαστακού, από το ύψος του πέναλτι. Δεν αντέδρασε σωστά η άμυνα του Ολυμπιακού και ο Παπαδούδης.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ στο φινάλε...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης