Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μουντιαλική ημέρα Θρύλου!

Μουντιαλική ημέρα Θρύλου!
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 09:54

Το πρώτο «επεισόδιο» του «ερυθρόλευκου» ενδιαφέροντος γύρω από το Μουντιάλ παίχτηκε, όταν ο Σισέ πάτησε χορτάρι στο Κατάρ, με τη Σενεγάλη! Σήμερα 24/11 είναι η ημέρα των υπολοίπων τριών παικτών να μπουν στη «μάχη» και να «γευτούν» τη χαρά της συμμετοχής (πιθανώς) σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο! Καμερούν στις 12:00 και Νότιος Κορέα στις 15:00 μπαίνουν στη «μάχη» του Μουντιάλ για τον 7ο και 8ο όμιλο αντιστοίχως!

Πρώτος, λοιπόν, μπαίνει στη «μάχη» ο Πιερ Κούντε, ο οποίος με το Καμερούν αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στις 12:00 την Ελβετία. Ο Κούντε παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Εθνική Καμερούν, συνήθως ως μια από τις πρώτες αλλαγές, πιο σπάνια ως βασικός. Η ουσία είναι ότι και σήμερα αναμένουμε να τον δούμε στο χορτάρι.

Αργότερα μέσα στην ημέρα και δη στις 15:00, θα είναι η σειρά των Ουί Τζου και Ίνμπομ Χουάνγκ, να πέσουν στα… βαθιά του Μουντιάλ. Η Νότιος Κορέα, με την οποία και οι δύο παίκτες πολύ συχνά παίζουν (ο Ίνμπομ πιο συχνά ως βασικός) αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη, σε ένα εξαιρετικό ματς, όπως αναμένεται.

Το ενδιαφέρον σήμερα γύρω από το Μουντιάλ είναι «ερυθρόλευκο»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης