Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βγαίνει ξανά μπροστά!

Βγαίνει ξανά μπροστά!
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 15:06

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεχώρισαν στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο σπουδαίος Νοτιοκορεάτης άσος, ο οποίος έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε μία εξαιρετική και ιδιαιτέρως απαραίτητη μονάδα του Θρύλου, στην ενδεκάδα, είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να οργανώσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το παιχνίδι και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για να φτιάξει η ομάδα ευκαιρίες.

Μάλιστα, ο Χουάνγκ προέρχεται από ένα εξαιρετικό «αιώνιο» ντέρμπι. Προέρχεται από ένα ματς, στο οποίο ήταν ίσως με διαφορά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού και συνολικά των δύο 11άδων. Απέναντι στην ΑΕΚ, θέλει να επαναλάβει το ίδιο. Να είναι ξανά πρωταγωνιστής και να προσφέρει στον Ολυμπιακό ανάλογα πράγματα, στο κέντρο.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν κορυφαίος στη Λεωφόρο και ετοιμάζεται να πάρει ξανά τον Ολυμπιακό από το χέρι και να τον οδηγήσει σε νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Μίτσελ τον ετοιμάζει ξανά για τον ρόλο του οργανωτή και δημιουργού, στο κέντρο του Ολυμπιακού. Η απόδοση του Χουάνγκ μπορεί να καθορίσει το πως θα εμφανιστεί η ομάδα συνολικά, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και ο καλός Χουάνγκ μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό… απροσπέλαστο αμυντικά (βοηθάει πολύ ανασταλτικά) και… φαρμάκι επιθετικά (δημιουργεί ακατάπαυστα).

Βγαίνει ξανά μπροστά ο Νοτιοκορεάτης, ο οποίος στο καλό του βράδυ, δεν σταματιέται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης