Την Κυριακή πρέπει ο κόσμος να παίξει μεγάλη μπάλα!
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 13:36
Είναι δεδομένη η σχέση που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού, με την ομάδα. Είναι δεδομένη η σύνδεση ομάδας και κόσμου, ειδικά μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Όχι μόνο εκεί, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στη Λιβαδειά, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για το Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα και πρέπει αυτή την Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι (ΟΚ, ένα είναι το ΝΤΕΡΜΠΙ, αλλά και αυτό δυνατό ματς είναι, από τα παραδοσιακά του ποδοσφαίρου μας) ο κόσμος του Ολυμπιακού να παίξει ΜΕΓΑΛΗ μπάλα. Την Κυριακή πρέπει ο κόσμος να είναι ΕΝΑ με την ομάδα και δωδέκατος παίκτης! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι με ΟΛΗ τη σημασία του όρου «δωδέκατος παίκτης». Και με πολλή προσοχή να παίξει ΓΙΑ την ομάδα και να την ωθήσει στη νίκη! Δεν είναι… πρωτάρης ο κόσμος του Ολυμπιακού σε μεγάλα ματς όπως αυτό. Δεν είναι, επίσης, πρωτάρης στο να πρέπει να αποφύγει τις… εκρήξεις, αν προκληθεί. Είναι δεδομένο ότι τέτοια θα συναντήσει απέναντί του, την Κυριακή. Είναι πιθανό να προκληθεί. Είτε από συμπεριφορές, είτε από φαλτσοσφυρίγματα, είτε από οτιδήποτε άλλο… Και πρέπει να είναι ΠΟΛΥ, πολύ προσεκτικός.
Αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, στη Λεωφόρο, εις βάρος του Ολυμπιακού, είναι… ενδεικτικά. Ο κόσμος πρέπει να παίξει μπάλα επιπέδου… Champions League, επιπέδου τίτλου πρωταθλήματος, επιπέδου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Κορυφαίου επιπέδου. Και να είναι ΨΥΧΗ και ΣΩΜΑ ο 12ος παίκτης της ομάδας. Οι απέναντι έχουν, σε κάθε τους ματς σχεδόν… άλλο 12ο παίκτη! Ο Ολυμπιακός έχει τον ΚΟΣΜΟ του και σε αυτόν πρέπει να στηριχθεί και σε αυτό το μεγάλο ματς.