Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χαίρεσαι να τον βλέπεις!

Χαίρεσαι να τον βλέπεις!
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 13:27

Ο Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη «θητεία» του στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ήταν εντυπωσιακός και στη Λιβαδειά, προσφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού, με τον Χάμες να βάζει το «λιθαράκι» του, έχοντας άκρως θετική παρουσία για άλλη μία φορά.

Τον Χάμες χαίρεσαι να τον βλέπεις! Δεν… υπάρχει. Η κλάση του γνωστή. Η ποιότητα του το ίδιο. Το πάθος όμως που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, παλεύοντας σε κάθε φάση για τον Θρύλο, είναι αξιοσημείωτη. Ο Χάμες τα δίνει όλα. Έχει μεγάλη όρεξη και διάθεση σε κάθε αγώνα. Και αυτό είναι που έχει «κερδίσει» περισσότερο τον κόσμο του Θρύλου. Η «τρέλα» του 31χρονου άσου.

Είναι καθοριστικός στο παιχνίδι των Πειραιωτών, έχει ταιριάξει «γάντι» στον Ολυμπιακό. Μετρά, μάλιστα, ήδη δύο γκολ και όπως φαίνεται, δεν θα αργήσει να σκοράρει ξανά. Στη Λεωφόρο, έφτασε κοντά στο γκολ, τα έβγαλε ο Μπρινιόλι, όπως και ο Μάρκοβιτς στη Λιβαδειά, έκανε τρομερή απόκρουση σε ένα εντυπωσιακό σουτ.

Ο Χάμες σηκώνει στο… πόδι κάθε γήπεδο που αγωνίζεται. Είναι τέτοια η ποιότητα του, που ακόμα και με μία πάσα, ξεσηκώνει τον κόσμο. Και φυσικά, «δένει» εξαιρετικά με Μπιέλ και Χουάνγκ. Οι συνεργασίες του είναι για… σεμινάριο.

Πραγματικά, τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον παικταρά! Έναν παίκτη, που μόνο ο Ολυμπιακός, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μπορούσε να φέρει στην Ελλάδα. Και που να βρεθεί και στο 100% του. Θα «παραμιλάει» όλη η Ελλάδα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης