Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με «συνταγή» εκτός έδρας στην Ευρώπη

Με «συνταγή» εκτός έδρας στην Ευρώπη
Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 14:12

Όλα είναι… ντέρμπι! Όλα περιστρέφονται γύρω από το μεγάλο ματς της Κυριακής. Και τα σενάρια περί αναβολής λόγω κακοκαιρίας, τα οποία δεν έχουν καμία επισημότητα τούτη την ώρα και είναι απλώς… εικασίες, δεν βγάζουν τον Ολυμπιακό εκτός πορείας. Η ομάδα είναι προσηλωμένη και δεν παρεκκλίνει από τον στόχο της, ο οποίο δεν είναι άλλος από το να φύγει νικήτρια, από την έδρα του αιωνίου αντιπάλου.

Για να το επιτύχει αυτό, με δεδομένο το ότι η ομάδα του Μίτσελ δεν έχει βρει ακόμη στο 100% την απόδοσή της, αν και αισθητά βελτιωμένη, σε σχέση με το καλοκαίρι, ενδεχομένως να υπάρχει και μία… «συνταγή». Εκτός έδρας συνολικά, αλλά και συγκεκριμένα σε Φράιμπουργκ, Ναντ, Μπακού θα αναζητήσει ο Θρύλος τη «φόρμουλα» για να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου η ομάδα είχε συγκεκριμένη εικόνα, ήταν συμπαγής και ‘σφιχτή’ και δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να κυριαρχήσει.

Βγάζοντας, ει δυνατόν, τα «νεκρά διαστήματα», τα οποία έδωσαν γκολ στους αντιπάλους του, σε Γαλλία και Γερμανία, ο Θρύλος μπορεί να κρατήσει αυτά του τα θετικά στοιχεία και να πορευτεί. Είναι λογικό και επόμενο ο Παναθηναϊκός να προσπαθήσει να είναι με το «καλησπέρα» στο ντέρμπι, απειλητικός και πιεστικός. Αν ο Ολυμπιακός διαχειριστεί σωστά από το διάστημα και βγει από αυτό αλώβητος, έχει την ποιότητα και όλα τα φόντα, για να πάρει αυτό που θέλει.

Ακόμη και στα της Ελλάδας παιχνίδια του, όπως για παράδειγμα στο Ηράκλειο, ή στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός ήταν πιο ουσιαστικός και εμφανίστηκε πιο ικανός. Υπάρχει η βάση, για να δουλευτεί και αυτό το εκτός έδρας ματς, λοιπόν. Ένα ματς το οποίο, βέβαια, δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Άγριος πόλεμος Μπαλτάκου-Φιλιππούση!

Άγριος πόλεμος Μπαλτάκου-Φιλιππούση!

Στα «χαρακώματα» ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής καθώς γίνεται χαμός στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι επικοινωνούν μόνο μέσω e mail.