Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μετεωρολόγος μίλησε για σενάριο αναβολής του «αιώνιου» ντέρμπι! (video)

Μετεωρολόγος μίλησε για σενάριο αναβολής του «αιώνιου» ντέρμπι! (video)
Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 12:40

Το «αιώνιο» ντέρμπι είναι στα… σκαριά. Έφτασε σχεδόν και όλο το ενδιαφέρον του αθλητικού κοινού της χώρας, είναι στραμμένο εκεί. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η κακοκαιρία, η οποία με το όνομα EVA πλησιάζει προς τη χώρα μας και αναμένεται να πλήξει έντονα αρκετές και διαφορετικές περιοχές, στην Ελλάδα.

Ένα σημείο ενδιαφέροντος μπορεί να είναι ΚΑΙ το «αιώνιο» ντέρμπι! Και μετεωρολόγος, συγκεκριμένα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στο Open, επεσήμανε το… σενάριο πιθανής αναβολής του μεγάλου ματς! Και όμως! Μιλάμε για μια… βόμβα και κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής σε επίσημη βάση, φυσικά. Η κακοκαιρία EVA έρχεται στη χώρα μας και μετεωρολόγος ανέφερε ότι η έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες», ανέφερε στο Open ο Μαρουσάκης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Φαβορί είναι πάντα ο Θρύλος

Φαβορί είναι πάντα ο Θρύλος

Λυπούμαστε που στενοχωρούμε τους προπαγανδιστές. Βασικά, όχι. Δεν λυπούμαστε καθόλου. Η αλήθεια πρέπει να βγαίνει μπροστά.