Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σταθερός και μηδέν παθητικό ο Πασχαλάκης!

Σταθερός και μηδέν παθητικό ο Πασχαλάκης!
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 11:21

Το τέταρτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χθες το απόγευμα απέναντι στη Λαμία (2-0). Ήταν και το πρώτο του στο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί θερμά.

Άλλωστε, προερχόταν από την τεράστια εμφάνιση στη Γερμανία απέναντι στην Φράιμπουργκ (1-1). Αυτό το ματς είναι το μοναδικό ως τώρα που ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει δεχτεί γκολ. Έκανε μεγάλες επεμβάσεις αλλά εν τέλει ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός στο 93’.

Το μηδέν παθητικό, θυμίζουμε, είχε κρατήσει ο Πασχαλάκης και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου, με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν (0-0), αλλά και στο Αγρίνιο, στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0.

Πάντως, ίσως και πιο σημαντικό από αυτό, είναι η σταθερότητα που δείχνει σε αυτά τα πρώτα του παιχνίδια. Παίζει με αυτοπεποίθηση και έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη και των συμπαικτών του και του κόσμου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης