Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι εξετάσεις του Γκάρι...

Οι εξετάσεις του Γκάρι...
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 18:15

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στάθηκε άτυχος στο χθεσινό (27/10) ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ (1-1) στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε.

Ο Αφρικανός εξτρέμ του Θρύλου υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και ενημερώθηκε, ότι υπέστη μια ήπια κάκωση δικεφάλου μηριαίου μυός αριστερά.

Ο Γκάρι έχει αρχίσει ήδη επιθετική φυσικόθεραπευτική αγωγή, από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων», αλλά και ατομικό πρόγραμμα εκγυμνάσης. Η βαρύτητα του τραυματισμού του εκρηκτικού άσου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επανεκτιμούν καθημερινά την κατάσταση του Γκάρι.

Όπως είναι λογικό, ο εξτρέμ του Θρύλου θα απουσιάσει σίγουρα από το κυριακάτικο (30/10) ματς με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης