Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός οφείλει να χτίσει πάνω στην εμφανή βελτίωσή του

Ο Ολυμπιακός οφείλει να χτίσει πάνω στην εμφανή βελτίωσή του
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 09:40
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η βελτίωση του Ολυμπιακού, παιχνίδι με το παιχνίδι, είναι εμφανής. Η ομάδα δείχνει ότι «στρώνει» και ότι αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της, αποδίδοντας καλύτερο ποδόσφαιρο και βγάζοντας ολοένα και καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ειδικά στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά της ματς, η ομάδα του Μίτσελ δείχνει ανεβασμένη εικόνα, γίνεται πιο ανταγωνιστική και βγάζει πρωταγωνιστές. Δυστυχώς, βεβαίως, πληρώνει και τα λάθη της. Και είναι πραγματικά κρίμα, για αυτή την προσπάθεια, την οποία έκανε και το βράδυ της Πέμπτης, στη Φράιμπουργκ, το να μην έχει άλλο χρόνο μπροστά της…

Ο Ολυμπιακός έχασε χρόνο. Δεδομένο είναι αυτό. Έγιναν λάθη. Επίσης δεδομένο. Τα ξέρουν πρώτοι οι άνθρωποι του Συλλόγου. Δεν κρύβονται από εκείνα. Ωστόσο θα είναι μέγα λάθος, για όλο τον οργανισμό, το να επηρεαστεί υπέρμετρα από αυτό τον αποκλεισμό. Και να… κυλήσει στην εσωστρέφεια. Μέγα λάθος. Η ομάδα οφείλει να κοιτάξει όλα τα θετικά (και ήταν αρκετά) τα οποία φάνηκαν στη Γερμανία και χτίσει επάνω σε αυτά.

Ο Θρύλος έχει ακόμη μπροστά του μια σεζόν στην Ελλάδα. Όπου τον «χτυπούν» αδιάκοπα και κάνουν ό,τι μπορούν να τον «βγάλουν από το κάδρο». Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να φέρει το 48ο στον κόσμο του. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει και στον κόσμο να υπάρχει συσπείρωση και όχι υπέρμετρη γκρίνια. Κανείς δεν είναι χαρούμενος για τον αποκλεισμό. Αλλά δεν πρέπει επ’ ουδενί να επιτρέψει, κανένας φίλαθλος, να μπει πιο πάνω από την αισιοδοξία για το μέλλον, η πικρία για την απώλεια της Ευρώπης. Εδώ θα είναι ξανά η Ευρώπη, για τον Ολυμπιακό. Σημασία έχει τώρα ενωμένος, να συνεχίσει να δουλεύει, για να παραμείνει κυρίαρχος στην Ελλάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έστειλε μήνυμα!

Έστειλε μήνυμα!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί ένα από τα πλέον θετικά στοιχεία του αγώνα στη Γερμανία.

Για την Ελλάδα (photo)

Για την Ελλάδα (photo)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός έστειλαν μήνυμα για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου.