Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δύσκολη η αποστολή, αλλά ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Δύσκολη η αποστολή, αλλά ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 14:04

Είναι δεδομένο ότι το ματς απέναντι στη Φράιμπουργκ απόψε, είναι ιδιαιτέρως δύσκολο! Ο Ολυμπιακός καλείται όχι απλώς να σταθεί όρθιος στη Γερμανία, απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα, αλλά και να πάρει ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα του επιτρέψει να κυνηγήσει την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στη Ναντ, την πρόκριση. Την πρόκριση στο Conference League, η οποία θα του επιτρέψει με τη σειρά της να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και το ’23, σε αντίθεση με τους άλλους του ελληνικού πρωταθλήματος, οι οποίοι από το καλοκαίρι του ’22 έκατσαν στον καναπέ.

Είναι σαφές ότι η Φράιμπουργκ το θέλει πολύ το ματς. Για πολλούς λόγους. Η Φράιμπουργκ θα κυνηγήσει το ματς (22:00) μέχρις εσχάτων και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί υπέρβαση, για να σταθεί όρθιος και να πάρει αυτό που θέλει. Οι Γερμανοί παίζουν στην Ευρώπη και θέλουν να το χαρούν, αφού δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια πράγματα… Δεν είναι παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη η αντίπαλος του Θρύλου, αν και στην Μπουντεσλίγκα τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το «κάτι παραπάνω», για να μπορέσει να πάρει κάτι καλό, από το δύσκολο αυτό ματς. Αγώνας υπερβάσεων, γι’ αυτό και τον παρομοιάσαμε πριν με εκείνον στην Άρσεναλ, τη σεζόν ’19-‘20. Ο Θρύλος έχει απέναντί του απόψε ένα πολύ υψηλό εμπόδιο, το οποίο καλείται να ξεπεράσει… Είναι πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά όπως έχουμε πει τόσες και τόσες φορές… ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ! Για αυτά τα ματς φτιάχτηκες.

Θα κάνει την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός απόψε και θα στοχεύσει, όπως πάντα, στο καλύτερο! Και με τον κόσμο του δίπλα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης