Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται, αλλά έχει ακόμη πολλή δουλειά

Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται, αλλά έχει ακόμη πολλή δουλειά
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 11:11

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη αρκετά πράγματα να κάνει, ώστε να φτάσει σε ένα απολύτως επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Ώστε να γίνει ξανά ο κυριαρχικός Ολυμπιακός, ο οποίος θα μπαίνει στο γήπεδο και θα «καθαρίζει» κάθε αντίπαλο. Με ωραία μπάλα και αποτελεσματική. Είναι σαφές ότι ήδη έχει κάνει βήματα προόδου, το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα εμφανίζει μια πιο καλή εικόνα, πιο σταθερή, πιο ουσιαστική. Παίρνει γκολ, αμύνεται καλύτερα και παίρνει και αποτελέσματα.

Δεν έχει φτάσει ακόμη εκεί όπου θέλει. Στην απόλυτη σταθερότητα και στην απόλυτη κυριαρχία, εντός αγωνιστικού χώρου. Σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς έχει δείξει ο Ολυμπιακός, το τελευταίο διάστημα. Αλλά δεδομένα έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει.

Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός θα έχει ελλείψεις εκεί, δεδομένα. Είναι όμως δεδομένο ότι επίσης θα έχει και χρόνο, με τον Μίτσελ και τους παίκτες να μπορούν να δουλέψουν πιο ήρεμα, ενόψει της επανέναρξης. Και να παίξουν τα… ρέστα τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης