Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έξι παιχνίδια, δύο ευρωπαϊκά, δύο ντέρμπι

Έξι παιχνίδια, δύο ευρωπαϊκά, δύο ντέρμπι
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:40

Δεν είναι εύκολο το αμέσως επόμενο διάστημα, για τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Είναι ένα διάστημα, στο οποίο πολλά θα κριθούν, για τη συνέχεια της σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ακρίβεια, θα κριθούν πολλά στην Ελλάδα και τα πάντα στην Ευρώπη. Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει έξι παιχνίδι, εκ των οποία τα δύο είναι ευρωπαϊκά και κρίνουν το μέλλον του εκτός των συνόρων. Και άλλα δύο είναι ντέρμπι, τα οποία θα κρίνουν την επαφή του με την κορυφή, στη Σούπερ Λιγκ.

Η αρχή γίνεται με τη Φράιμπουργκ, το βράδυ της Πέμπτης. Η συνέχεια δίνεται στην Ελλάδα, με τη Λαμία, την Κυριακή το απόγευμα. Στη συνέχεια έρχεται η Ναντ, σε ένα ματς το οποίο αναλόγως με το πως θα έχει πάει εκείνο με τη Φράιμπουργκ, θα κρίνει τα πάντα. Είτε θα είναι απολύτως καθοριστικό, είτε και… πλήρως αδιάφορο. Όπως και να ‘χει, η Ευρώπη κρίνεται άμεσα.

Αμέσως μετά τη Ναντ, είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση… Ακολουθεί ο Λεβαδειακός και στη συνέχεια… ΑΕΚ. Μέσα σε 15 ημέρες, ο Ολυμπιακός παίζει τα… ρέστα του, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Μέσα σε 6 ματς, ο Ολυμπιακός καθορίζει εν πολλοίς το μέλλον του στην Ελλάδα και απολύτως στην Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης