Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γαλλικό «κλειδί» για να πάρει τη Γερμανία

Γαλλικό «κλειδί» για να πάρει τη Γερμανία
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 09:41

Δεν έχει παραδοθεί ο Ολυμπιακός ποτέ του. Ούτε και θα το κάνει τώρα. Πηγαίνει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ και να καταφέρει να πάρει εκεί, το βράδυ της Πέμπτης (22:00) ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα του επιτρέψει, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Ναντ-Καραμπάγκ, να διεκδικήσει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση από τον έβδομο όμιλο του Europa League και να συνεχίσει στο Conference League. Και ο Γιαν Εμβιλά μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, στο να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος άσος δεν είναι στο 100%. Είναι με ενοχλήσεις. Δεν θα παίξει στη θέση του. Κατά μεγάλο ποσοστό θα κληθεί να παίξει σέντερ μπακ. Και όμως, μπορεί να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο, στην προσπάθεια την οποία ο Ολυμπιακός θα κάνει, για να κρατήσει το «μηδέν» πίσω και να «χτυπήσει» μπροστά. Ο Εμβιλά είναι ένας κομβικός παίκτης για τον Ολυμπιακό και στη Γερμανία μπορεί και πρέπει να το αποδείξει ξανά.

Είτε ως στόπερ, είτε ως χαφ, ο Γάλλος κρατά το… κλειδί, για να είναι ο Ολυμπιακός συμπαγής και στιβαρός πίσω, ώστε να βρει μπροστά την ευκαιρία να «δράσει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης