Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεγάλη ανυπομονησία στον Θρύλο για ΠΑΟΚ και... «48 ώρες έμειναν»! (photo)

Μεγάλη ανυπομονησία στον Θρύλο για ΠΑΟΚ και... «48 ώρες έμειναν»! (photo)
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 20:42

Πώς και πώς περιμένουν στον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00) στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League. Ψάχνουν μία μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό, μία νίκη που θα δώσει συνέχεια στο σερί που έχει ξεκινήσει να «χτίζει».

Θυμίζουμε, μετά τον Ατρόμητο (2-0) στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός νίκησε και τον ΟΦΗ στην Κρήτη (2-1), δείχνοντας σημάδια βελτίωσης. Έχει δρόμο ακόμη ώστε να βρεθεί εκεί που θέλει, όμως είναι πολύ σημαντικό αυτήν τη διαδρομή να τη διανύσει κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα ματς. Αν γίνεται να το κάνει κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια, θα ήταν ευχής έργον.

Στον Ολυμπιακός, λοιπόν, προετοιμάζονται για τον αγώνα της Δευτέρας, με τον Μίτσελ να υπολογίζει κανονικά τον Γιαν Εμβιλά και να περιμένει τον Σίμε Βρσάλικο, την ώρα που εκτός είναι σίγουρα ο Γκονζάλο Άβιλα. Στην 11άδα θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές αλλαγές, με δεδομένο πως παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι (Καραμπάγκ 0-0) θα είναι βασικοί. Όπως αναμένεται να συμβεί, για παράδειγμα, με Χάμες Ροντρίγκες και Σίντρικ Μπακαμπού.

Δύο μέρες έμειναν για το δυνατό παιχνίδι του Θρύλου...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης