Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ κάλεσε τον Ανδρούτσο στην πρώτη ομάδα

Ο Μίτσελ κάλεσε τον Ανδρούτσο στην πρώτη ομάδα
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 14:11

Δύσκολο και δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ έχει μπροστά του, ο Ολυμπιακός. Και στην προσπάθεια την οποία θα κάνει να νικήσει και να συνεχίσει να χτίζει σερί με θετικές εμφανίσεις, χρειάζεται κάθε διαθέσιμη λύση, την οποία μπορεί να έχει στα χέρια του. Ειδικότερα, δε, σε ό,τι αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, ο Ολυμπιακός μετρά… απουσίες, ενόψει της «μάχης» της Δευτέρας, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να στρέφεται σε λύσεις εκ των έσω. Εν προκειμένω εκείνη του Θανάση Ανδρούτσου.

Οι διαφαινόμενες ελλείψεις στη θέση του δεξιού μπακ σήμαναν την επανενεργοποίηση του Θανάση Ανδρούτσου, ο οποίος ανέβηκε από τη β’ ομάδα και προπονήθηκε με την πρώτη. Ο Μίτσελ τον κάλεσε το Σάββατο και προφανώς το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή, με τον Έλληνα άσο, ο οποίος έχει πάει στο ρόστερ της β’ ομάδας, εδώ και λίγο καιρό, να καλείται να δηλώσει «παρών» για τη «μάχη» της Δευτέρας, εφόσον του ζητηθεί.

Η άλλη λύση, ως γνωστόν, είναι εκείνη του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος είναι περισσότερο εξτρέμ και λιγότερο μπακ και πιθανώς ο Μίτσελ να τον χρειαστεί περισσότερο στην επίθεση. Θα φανεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης