Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν τρως σίδερα, γίνεσαι πιο «Ολυμπιακός»!

Όταν τρως σίδερα, γίνεσαι πιο «Ολυμπιακός»!
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 09:37

Ανεβαίνει ο Θρύλος. Βελτιωμένη εικόνα έδειξε και στο γήπεδο του Μπακού, απέναντι στην Καραμπάγκ. Το 0-0 μπορεί να του στερεί το δικαίωμα να κοιτάξει τη δεύτερη θέση του ομίλου του, στο Europa League, αλλά είναι ζωντανός για την Ευρώπη. Και τώρα οι της Καραμπάγκ θέλουν να πάρουν ό,τι μπορούν, απέναντι στη Ναντ. Δεν είναι απολύτως στο χέρι του, το τι θα γίνει στον έβδομο όμιλο του Europa League, αλλά είναι απολύτως στο χέρι του το να εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος. Όπως έκανε και χθες.

Δεύτερο σερί ματς, μετά το Ηράκλειο, κατά το οποίο ο Ολυμπιακός ήταν πιο… «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Βελτίωση, βήμα-βήμα, για τον πρωταθλητή. Περισσότερο πάθος, περισσότερη θέληση, κάτι να κινείται μπροστά, να δημιουργεί. Μερικά σουτ, μερικές κάθετες, μερικά γυρίσματα προς την περιοχή. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πάλι να μην έθελξε, να μην ήταν εντυπωσιακός. Αλλά ήταν βελτιωμένος και ανεβασμένος. Είπαμε, βήμα-βήμα. Δεν είμαστε ακόμη για να πανηγυρίζουμε, αλλά να αισιοδοξούμε όχι απλώς μπορούμε, αλλά πρέπει κιόλας.

Και τώρα, ο ΠΑΟΚ. Με νέες απώλειες, με αγωνία για Εμβιλά και Βρσάλικο, αλλά με Σαμασέκου, Χάμες, Μπακαμπού, να επιστρέφουν στην ενδεκάδα. Πάμε γερά, για περαιτέρω βελτίωση. Και για νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και θα το «χτύπαγε», αν…

Και θα το «χτύπαγε», αν…

Άτυχος ο Θρύλος στο Μπακού. Στο φινάλε είχε τις δυνάμεις και την πρόθεση να κυνηγήσει και κάτι περισσότερο από το 0-0.

Μάγκας Ντόι, μάγκας Μίτσελ

Μάγκας Ντόι, μάγκας Μίτσελ

Καρύδια ο νεαρός που δεν «λύγισε» από το λάθος στο Ηράκλειο και καρύδια ο προπονητής του που τον έριξε ξανά στη «μάχη», μετά από λίγες ημέρες.