Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα άκρα με Όλεγκ και «σούπερ Μάριο»

Τα άκρα με Όλεγκ και «σούπερ Μάριο»
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 11:11

Όλα δείχνουν πως το 3-5-2 έχει «κλειδώσει» για τον Ολυμπιακό, ενόψει του ματς στο Μπακού. Ο Μίτσελ δείχνει ότι έχει κατασταλάξει σε αυτό. Και φυσικά θα κριθεί απόψε, μετά τη σημερινή προπόνηση, το αν θα το χρησιμοποιήσει αύριο (Πέμπτη) στο γήπεδο της Καραμπάγκ. Συζητήσαμε για το κέντρο της άμυνας και πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα άκρα αυτής. Στο 3-5-2 ο Μίτσελ αναμένεται να βάλει τον Όλεγκ αριστερά και τον Βρουσάι δεξιά, δίνοντάς τους όλη την πτέρυγα. Τι κινδύνους και τι οφέλη όμως, μπορεί να έχει αυτό;

Ο Όλεγκ μπορεί να παίξει την πτέρυγα. Το έχει δείξει. Υστερεί επιθετικά, αν και σε αρκετές περιπτώσεις έχει «τελειώσει» σωστά τις φάσεις του, δημιουργώντας καλά. Στην άμυνα είναι καλύτερος, αλλά είναι πολύ κουρασμένος, με αποτέλεσμα να του λείπει φρεσκάδα και οι «αντίπαλοι» να «σημαδεύουν» εκεί.

Ο Βρουσάι είναι εξαιρετικός επιθετικά, αλλά φυσικά υστερεί ανασταλτικά, αφού δεν είναι μπακ. Αν παίξει κοντά του ο Βρσάλικο, θα είναι ίσως πιο καλά τα πράγματα, αφού ο Κροάτης έχει το δεξί άκρο της άμυνας καλά και θα δίνει εκεί βοήθειες. Αποτέλεσμα βέβαια είναι να προκύπτει έτσι πιθανό «ρήγμα» στο κέντρο της άμυνας. Ο Μάριος, εφόσον πάρει τη θέση του δεξιού φουλ μπακ, θα πρέπει να είναι πολύ προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Έχει ρίσκο το 3-5-2 με τους δύο φουλ μπακ στα άκρα, αλλά μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να βρει μια ισορροπία, ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Θα φανεί στην πράξη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης