Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπα και Βρσάλικο ρυθμίζουν την άμυνα στο 3-5-2

Μπα και Βρσάλικο ρυθμίζουν την άμυνα στο 3-5-2
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 10:40

Ο Ολυμπακός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο Μπακού, αυτή τη στιγμή. Στην Καραμπάγκ. Ο Θρύλος πηγαίνει στην έδρα της αντιπάλου του, ώστε το βράδυ της Πέμπτης να μπορέσει να πάρει μία σημαντική νίκη, στην προσπάθεια την οποία κάνει η ομάδα, να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2023. Εκεί, ο Μίτσελ σκέφτεται πολύ έντονα να χρησιμοποιήσει τρεις στην άμυνα, με δύο ακραία φουλ μπακ. Και σε αυτή του τη σκέψη παίζει ρόλο η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν ο Ουσεϊνού Μπακ και ο Σίμε Βρσάλικο.

Ο πρώτος προέρχεται από τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε μακριά από το γήπεδο για αρκετό καιρό. Ο δεύτερος έχασε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς ήταν άρρωστος και έτσι προφυλάχθηκε ενόψει Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ θα περιμένει να δει την κατάσταση των δύο και σήμερα, στην προπόνηση την οποία θα κάνει η ομάδα στο Μπακού.

Η σύνθεση της τριάδας πίσω θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των δύο. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει και ο Σισέ, αλλά και ο νεαρός Καλογερόπουλος και έτσι η σημερινή προπόνηση θα κρίνει το τι περιμένουμε να δούμε το βράδυ της Πέμπτης. Η λογική υπαγορεύει Σωκράτη, Μπα, Βρσάλικο, όμως όπως είπαμε, αυτό θα κριθεί απόψε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τα άκρα με Όλεγκ και «σούπερ Μάριο»

Τα άκρα με Όλεγκ και «σούπερ Μάριο»

Στο 3-5-2 ο Μίτσελ αναμένεται να βάλει τον Όλεγκ αριστερά και τον Βρουσάι δεξιά, δίνοντάς τους όλη την πτέρυγα. Τι κινδύνους και τι οφέλη μπορεί να έχει αυτό.