Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Σισέ δεν είναι χθεσινός στην ομάδα…

Ο Σισέ δεν είναι χθεσινός στην ομάδα…
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 16:04

Δεν είναι χθεσινός ο Παπέ Σισέ. Η αντίδρασή του, τη στιγμή κατά την οποία βγήκε αλλαγή και αποχώρησε στον πάγκο, ήταν αδικαιολόγητη. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ είναι χρόνια στην ομάδα. Περισσότερ από 5 χρόνια, πια… Και ξέρει καλά την ψυχοσύνθεση του κόσμου του Ολυμπιακού και το να δείχνει τη φανέλα στον Μίτσελ και τον κόσμο στις εξέδρες δεν θα έπρεπε να συμβεί. Θα έπρεπε να κατανοεί περισσότερο την αγανάκτηση του κόσμου, μετά από αλλεπάλληλες κακές εμφανίσεις και εικόνα η οποία δεν αρμόζει στην τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή. Να νιώθει την απογοήτευση του κόσμου και όχι να ξεσπά, να δείχνει τη φανέλα και να συμπεριφέρεται έτσι.

Μπροστά του ο Σισέ έχει και το Μουντιάλ. Έχει και μια διεθνή καριέρα. Και στον Ολυμπιακό έχει πετύχει πράγματα, με την ομάδα να του έχει δώσει το δικαίωμα να παίξει στο ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ επίπεδο. Όπως έχει σταθεί άριστα, έτσι έχει σταθεί και όχι επαρκώς. Ανθρώπινο, ποδοσφαιρικό και κατανοητό. Αλλά η συμπεριφορά αυτή, την ώρα που γίνεται αλλαγή σε ένα ματς στο οποίο όχι απλώς δεν έχει σταθεί επάξια, αλλά αντιθέτως τα έχει κάνει όλα λάθος, ήταν αδικαιολόγητη…

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής είναι στο χέρι της Διοίκησης του Ολυμπιακού. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Σισέ, ο οποίος δυστυχώς έδωσε δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης