Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρόβλημα στον ΟΦΗ με τον Μπουζούκη

Πρόβλημα στον ΟΦΗ με τον Μπουζούκη
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 13:29

Ο Ολυμπιακός στρέφεται άμεσα στον ΟΦΗ, καθώς δεν έχει δυνατότητα να σταθεί περισσότερο από όσο χρειάζεται στο ματς με την Καραμπάγκ. Σε αντίθεση με όλους τους αντιπάλους του, ο Θρύλος δεν έχει χρόνο για να προετοιμάσει άνετα τα ματς του, ένα μετά το άλλο, όπως το κάνουν όλοι οι αντίπαλοί του, αλλά έχει τη δυνατότητα να αλλάζει γρήγορα τον διακόπτη και να πηγαίνει από το ένα ματς στο άλλο. Και μπροστά έχει τον ΟΦΗ, ο οποίος μάλλον δεν θα έχει τον Μπουζούκη στη διάθεσή του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, κατά τη σημερινή προπόνηση (7/10) και η συμμετοχή του την Κυριακή είναι αμφίβολη. Νοκ άουτ στον ΟΦΗ παραμένουν και οι Νέιρα - Τσιλιανίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Σισέ δεν είναι χθεσινός στην ομάδα…

Ο Σισέ δεν είναι χθεσινός στην ομάδα…

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ ξέρει καλά την ψυχοσύνθεση του κόσμου του Ολυμπιακού και το να δείχνει τη φανέλα στον Μίτσελ και τον κόσμο στις εξέδρες δεν θα έπρεπε να συμβεί.