Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χρειάζεται 11 Εμβιλά σε κάθε ματς

Χρειάζεται 11 Εμβιλά σε κάθε ματς
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 12:43

Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη και στο ματς με την Καραμπάγκ. Λάθη τα οποία πλήρωσε με άσχημο τρόπο, απέναντι σε μια ομάδα, την οποία σε όλο το πρώτο μέρος και σε ένα κομμάτι του δευτέρου, έδειχνε ότι «είχε». Μέσα σε αυτή τη συνολικά κακή του εικόνα, ο Ολυμπιακός παρέσυρε και τον καλύτερο παίκτη του, το βράδυ της Πέμπτης: Τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος ήταν και χθες εξαιρετικός και αδίκως παρασύρθηκε από τη συνολικά κακή εικόνα της ομάδας.

Ο Εμβιλά έκανε, τουλάχιστον ανασταλτικά, τα πάντα. Μάρκαρε, έκοβε, απέκρουε πάνω στη γραμμή, έσωζε φάσεις οι οποίες ειδάλλως θα ήταν γκολ, εις βάρος του Θρύλου. Και όμως, ο Γάλλος παικταράς παρασύρθηκε επίσης από την κακή εικόνα της ομάδας συνολικά, χάνοντας και ο ίδιος την ευκαιρία να ξεχωρίσει. Ακόμη και σε ένα 0-0 θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά, για τον Γάλλο. Αλλά τώρα είναι και λίγο… δώρον-άδωρο το να «αποθεώνουμε» έναν παίκτη μονάχα.

Η ουσία πως ο Ολυμπιακός πρέπει να φτάσει σε ένα επίπεδο, στο οποίο θα έχει 11 Εμβιλά στην ενδεκάδα. Ποιοτικούς, συγκεντρωμένους, απόλυτα προσηλωμένους στο πλάνο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πέφτουν στην μπάλα με ΑΠΟΛΥΤΟ πάθος να την κάνουν δική τους. Να την… καταπιούν! Είναι κρίμα για τον Εμβιλά, το ότι παρασύρθηκε από την κακή εικόνα του Ολυμπιακού, απέναντι στην Καραμπάγκ, γιατί ο ίδιος ήταν -ξανά- εξαιρετικός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης