Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όχι απλώς δεν το παρατάει, αλλά πρέπει να βγάλει τον εγωισμό του

Όχι απλώς δεν το παρατάει, αλλά πρέπει να βγάλει τον εγωισμό του
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 11:40

Ο Ολυμπιακός δεν είναι σαν τους άλλους. Δεν αφήνει την Ευρώπη στην άκρη, όπως άλλοι έκαναν στον πρόσφατο παρελθόν, για να προσπαθήσουν να πάρουν έναν τίτλο και να πουν ότι… κάτι έκαναν. Μια ομάδα η οποία σέβεται τον εαυτό της, όπως είναι ο Ολυμπιακός, όχι απλώς δεν αφήνει την Ευρώπη, στα μισά του δρόμου της φάσης των ομίλων, αλλά κάθε άλλο… Θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στο γήπεδο, για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Να παλέψει ακόμη για ό,τι έχει να κερδίσει.

Έχει μπροστά του δύο εκτός έδρας δύσκολα ματς. Σε Καραμπάγκ και Φράιμπουργκ. Και ένα εντός έδρας. Απαλλαγμένος από το άγχος στα εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει και να… εκπλήξει τους αντιπάλους του. Και λέμε να εκπλήξει, γιατί με βάση την εικόνα του ομίλου, δυστυχώς έχει αφήσει εντύπωση ότι δεν τα «έχει» τα ματς που έρχονται εκτός έδρας. Όποιος ξεγράφει τον Ολυμπιακό όμως, κάνει λάθος. Το έχουμε ξαναπεί.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν… παρατάει την Ευρώπη, αλλά κάθε άλλο. Θα τα δώσει όλα, στα τρία ματς που απομένουν. Πρέπει να τα παλέψει και να δείξει τον εγωισμό του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Ο Πεπ Μπιέλ δείχνει κάθε φορά που πατάει στο χορτάρι, ότι πρέπει η 11άδα να… αρχίζει από εκείνον.