Για το παιχνίδι με αντίπαλο την Καραμπάγκ προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (6/10, 22:00) την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ. Άλλωστε, στις 19:00 την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η προπόνηση στο Ρέντη και ακολούθως ο Μίτσελ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με την Καραμπάγκ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 5/10
17.00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Μίτσελ και ο Ματιέ Βαλμπουενά. 19.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Πέμπτη 6/10
22.00: Ολυμπιακός – Καραμπάγκ
* Η συνέντευξη Τύπου της Καραμπάγκ θα γίνει στις 16.30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η προπόνησή της στις 21.00, στο «Γ. Καραϊσκάκης».