Αυγενάκης: «Βάζουν ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Η ΕΠΟ αποφάσισε αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έχει κάνει αγώνα για το Μητρώο, τοποθετήθηκε σχετικά. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού ανέφερε: «Αποφάσισαν αναστολή πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ. Γονείς, αθλητές, "υγιείς" παράγοντες σωματείων, κατάλαβαν ποιοι βάζουν ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Εμείς συνεχίζουμε, με σεβασμό στα 6.300 νόμιμα σωματεία, που στηρίζουν το νοικοκύρεμα & την τάξη στο αθλητικό οικοδόμημα»
Δείτε την ανάρτηση του υφυπουργού αθλητισμού:
Αποφάσισαν αναστολή πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ⚽
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) September 30, 2022
Γονείς, αθλητές, "υγιείς" παράγοντες σωματείων, κατάλαβαν ποιοι βάζουν ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο⚽
Εμείς συνεχίζουμε, με σεβασμό στα 6.300 νόμιμα σωματεία, που στηρίζουν το νοικοκύρεμα & την τάξη στο αθλητικό οικοδόμημα???????? pic.twitter.com/VPruVzDGtE