Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Είχε θέματα ο Τζοβάρας που σφυρίζει με τον Ατρόμητο

Είχε θέματα ο Τζοβάρας που σφυρίζει με τον Ατρόμητο
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος που γίνεται την Κυριακή 2/10 για την 6η αγωνιστική της Super League. O 37χρονος διαιτητής την προηγούμενη σεζόν είχε διαιτητεύσει δυο αγώνες των «ερυθρόλευκων» που δεν νίκησαν σε κανένα. Πιο συγκεκριμένα σφύριξε Απόλλων-Ολυμπιακός 0-0, την 16η αγωνιστική και Αρης-Ολυμπιακός 2-1 την 26η. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν απέφυγε το μεγάλο λάθος στο 76': Έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Βαλμπουενά και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βιτλή του Απόλλωνα για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Την παράβαση αλλά και να δοθεί η κάρτα έπρεπε να το υποδείξει και ο βοηθός Νιδριώτης (Αθηνών) επειδή έγινε μπροστά του). Εδώ, δεν προβλέπεται παρέμβαση VAR.

Ακόμη, την προηγούμενη σεζόν ήταν VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2, όπου συμφώνησε με το ανύπαρκτο πέναλτι του Ευαγγέλου σε χέρι στήριξης του Ρέαμπτσιουκ. Ηταν και VAR του Καραντώνη και στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3.

Αξίζει να σημειώσουμε την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Τζοβάρας έχει συνδέσει το όνομά του με μια από τις χειρότερες διαιτησίες. Στο ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 ο Τσιλιανίδης είχε σκοράρει υπέρ του ΟΦΗ (50'), όμως αυτός κάλεσε στο VAR τον Φωτιά (Πέλλας) και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε ακούσιο χέρι του Βούρου. Έτσι το 0-1 έγινε υπέρ 1-0 υπέρ του ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος ο Τζοβάρας θα έχει βοηθούς τους Ψάρρη (Ζακύνθου), Φωτόπουλο (Αθηνών), τέταρτο τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), VAR τον Τσακαλίδη (Χαλκιδικής) και AVAR τον Πάτρα (Μακεδονίας).

Δεν περνά απαρατήρητο ότι έβαλαν τέταρτο τον διεθνή και Θεσσαλονικιό Παπαδόπουλο.

Να σημειώσουμε ότι την 4η αγωνιστική ο Τζοβάρας σφύριξε Ιωνικός-Ατρόμητος 1-4 και δυο αγωνιστικές μετά τον έβαλαν ξανά στον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης