Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεταγραφές με προοπτική Ιανουαρίου και καλοκαιριού, πλέον

Μεταγραφές με προοπτική Ιανουαρίου και καλοκαιριού, πλέον
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:11

Μόνο το θέμα του τερματοφύλακα δεν έχει κλείσει ακόμη. Μόνο αυτό είναι το οποίο έχει παραμείνει ανοικτό και υπάρχει πιθανότητα ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση. Το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ακούγεται πολύ έντονα και η φημολογία καθημερινά εντείνεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει «βγει» κάτι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο «ψάχνει» το θέμα του γκολκίπερ.

Ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ εντείνει ενδεχομένως την ανάγκη για μια προσθήκη ακόμη, στον άσο, όπου ο Τζολάκης είναι μεν ένας παίκτης εμπιστοσύνης, αλλά αρκετά άπειρος ακόμη και με πολύ λιγότερες παραστάσεις, από έναν παίκτη όπως ο Πασχαλάκης, λόγου χάρη. Όπως και να ‘χει, το θέμα παραμένει ανοικτό και είναι ίσως το μόνο από τα μεταγραφικά, το οποίο δεν έχει κλείσει.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα του ρόστερ, φαίνεται ότι έχει κλείσει αυτή τη στιγμή. Δεν αναμένεται να γίνει άλλη κίνηση, όπως προδιαγράφεται από τα «θέλω» του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ δεν επιθυμεί να αλλάξει περαιτέρω το ρόστερ που έχει στα χέρια του, αυτή τη στιγμή. Έτσι, αν δεν γίνει κίνηση για τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός πλέον βλέπει Γενάρη ή… καλοκαίρι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης