Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χουάνγκ: «Θα γίνω καλύτερος, θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο»

Χουάνγκ: «Θα γίνω καλύτερος, θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο»
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:44

Ο Ινμπέομ Χουάνγκ, στο φιλικό 2-2 της Εθνικής Νότιας Κορέας με την Κόστα Ρίκα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα, τα ΜΜΕ της πατρίδας του, αποθέωσαν τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η κριτική που δεχόταν παλιά, ανήκει στο παρελθόν. Πέρα από το κομμάτι του build-up, πίεσε πολύ και έκοψε. Τα πήγε περίφημα, ανταπεξήλθε στο ρόλο του στο 100%».

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ του Θρύλου, μάλιστα, σε δηλώσεις του, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και προσωπική βελτίωση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος των Πειραιωτών υπογράμμισε: «Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό από τη μεριά μας, υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Είναι ένα θέμα, που πρέπει να διορθωθεί. Επίσης, είναι αρνητικό πως ο αντίπαλος, με δύο ευκαιρίες, πέτυχε ισάριθμα τέρματα. Θα αναλύσω τι δεν πήγε καλά, με σκοπό να γίνω καλύτερος και πιστεύω, πως θα μπορέσω να παρουσιάσω θετική εικόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, με δουλειά! Στο Mundial, μπορεί να μην έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες, όσες είχαμε στο φιλικό αυτό, οπότε πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τα πάντα. Όταν έρθει η ευκαιρία, θα πρέπει να την αξιοποιείς και να είσαι άριστα συγκεντρωμένος στον αγώνα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης