Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σκηνές από το μέλλον ο Λάιντνερ, με την Εθνική Ισραήλ (video)

Σκηνές από το μέλλον ο Λάιντνερ, με την Εθνική Ισραήλ (video)
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:07

Ο Ντορόν Λάιντνερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα. Ένας παίκτης με πολύ ταλέντο, αλλά και μεγάλη προοπτική, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό με εξαιρετικές συστάσεις με την ελπίδα στο μέλλον να αποτελέσει ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Και στο παιχνίδι της Εθνικής Ισραήλ με την Αλβανία, ο Λάιντνερ επέστρεψε στη δράση, παίζοντας για 73’ και αν και έδειξε να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό, ήταν σωστός στις προσπάθειές του.

Η συνολική του εικόνα ήταν πολύ θετική. Για αυτό τον λόγο βαθμολογήθηκε με το υψηλότατο 7,2 από το ranking της UEFA στο ματς με τους Αλβανούς, στο οποίο ωστόσο δεν έμεινε για όλο το 90λεπτο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Λάιντνερ μέτρησε 14/17 πάσες, ενώ είχε και 3 κλεψίματα, έκανε 4 σέντρες και μόλις 1 λάθος. Κατέγραψε 7,8 χιλιόμετρα στο γήπεδο, κράτησε τη θέση του σωστά και ανέβηκε σε κάθε ευκαιρία, παίρνοντας καλό βαθμό συνολικά, σε αυτή τη νίκη της ομάδας του με 2-1.

Ο ακραίος μπακ του Θρύλου έδειξε γιατί τον επέλεξαν στο λιμάνι και γιατί τον περιμένουν πως και πως να μπει σε δράση και με τα ερυθρόλευκα. Απέναντι στην Αλβανία ο Λάιντνερ έδειξε σκηνές από τα… προσεχώς, καθώς στο λιμάνι αναμένουν να ολοκληρώσει θετικά την υπόθεση απόκτησης ρουμανικού διαβατηρίου, για να μπορεί να αγωνιστεί με τα χρώματα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Παιχταράδες, αλλά και ηγέτες

Παιχταράδες, αλλά και ηγέτες

Χάμες και Μαρσέλο έχουν έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο ρόλο, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οφείλουν να ηγούνται και να αποτελούν παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες τους.