Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σκάνδαλο με Αλμέιδα

Νέο σκάνδαλο με Αλμέιδα
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:06

Η αθλητική δικαιοσύνη είναι τυφλή σε ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Το νέο σκάνδαλο αφορά στη μη κλήση του Αλμέιδα σε απολογία για τη συμπεριφορά του ( = τη χειρονομία του) στον αγώνα της με τον Παναιτωλικό.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η αθλητική δικαιοσύνη κάνει τα «στραβά μάτια»:

Την περασμένη εβδομάδα, παρά την ανακοίνωση της Super League, η ΑΕΚ δεν κλήθηκε σε απολογία για την «άκρως συκοφαντική ανακοίνωσή της», αν και δημιουργεί πρόβλημα στην έλευση ξένων διαιτητών, ειδικά ρέφερι της ελίτ κατηγορίας. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ βγήκε μετά από τον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό και η ΕΠΟ την... έθαψε, δεν τη έστειλε ποτέ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αν και ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού σχετικά με δική του ανακοίνωση. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Σχετικά με την ΑΕΚ, μια από τα ίδια, νέα πρόκληση, και με την περίπτωση του Αλμέιδα. Από τη μια ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και ο τέταρτος διαιτητής Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), όπως και ο παρατηρητής αγώνα δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση, αντίστοιχα. Από την άλλη ούτε ο αθλητικός εισαγγελέας της ΕΠΟ είδε το βίντεο με τη χειρονομία του Αλμέιδα στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή, αμολάει και αετό.

Με βάση τα παραπάνω οι φίλαθλοι θα αναρωτηθούν τι τους θέλουν τους κανονισμούς αφού δεν τους εφαρμόζουν. Ακόμη χειρότερο είναι ότι αυτοί δεν εφαρμόζονται σε ότι έχουν να κάνουν με μια συγκεκριμένη ομάδα, την ΑΕΚ.

Γελάει ο κόσμος...

Διαβάστε επίσης