Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιος «πετάει» από τώρα τη σεζόν, βιάζεται

Όποιος «πετάει» από τώρα τη σεζόν, βιάζεται
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:31

Είναι σε μεταβατικό στάδιο ο Ολυμπιακός. Είναι δεδομένο αυτό. Και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να φτιάξει ξανά την ομάδα του, πρακτικά από την αρχή. Και ξανά τώρα από την αρχή, με νέο προπονητή και με νέο όραμα. Το πρώτο το οποίο μένει όμως στην ιεραρχία, είναι οι τίτλοι. Ο Ολυμπιακός και με τον νέο προπονητή στον πάγκο, καθώς χτίζει τη νέα ομάδα του, θα παραμείνει στο κυνήγι τίτλων και επιτυχιών. Και είναι σαφές ότι όποιος «πετάει» από τώρα τη σεζόν, μάλλον βιάζεται… Μάλλον βιάζεται να «ξεγράψει» τον μόνιμο πρωταθλητή. Πράγμα το οποίο από μόνο του είναι δογματικά λάθος.

Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή ποιότητα και με μια κατάλληλη επιλογή προπονητή τώρα, μπορεί εύκολα να το γυρίσει. Ας μη βιάζονται λοιπόν ορισμένοι να… σβήσουν τη χρονιά. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι σαφές ότι με αυτό το υπέροχο ρόστερ και με αυτούς τους παιχταράδες στη διάθεσή του, ο νέος προπονητής χρειάζεται απλώς να μπορέσει να γυρίσει το… κουμπί. Να δώσει ψυχολογία, ώθηση και νέο αέρα. Και η ομάδα θα ρολάρει και θα κάνει αυτό που πρέπει.

Ναι. Χτίσιμο ομάδας. Πρακτικά από την αρχή. Αλλά όχι με… εκπτώσεις στους τίτλους. Ο Ολυμπιακός θα τους κυνηγήσει όλους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης