Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψη και δοκιμή Ρέτσου για αριστερά

Σκέψη και δοκιμή Ρέτσου για αριστερά
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:14

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε μια αλλαγή σημαντική, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, απόψε το βράδυ, απέναντι στη Φράιμπουργκ. Μια αλλαγή η οποία θα τροποποιήσει αρκετά τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο Ολυμπιακός, απέναντι στη γερμανική ομάδα. Ο Όλεγκ είναι στα όρια της εξάντλησης και ο Κορμπεράν το γνωρίζει. Φαίνεται, κάνει «μπαμ» στην απόδοσή του. Και χρειάζεται ανάσες. Ανάσες τις οποίες μπορεί να του δώσει απόψε το βράδυ ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δοκίμασε τον νεαρό Έλληνα στόπερ ως αριστερό μπακ, μέχρι και χθες. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι αυτή η τελική του σκέψη, για το πως θα παρατάξει την ομάδα του. Είναι απλώς ΜΙΑ σκέψη, μια δοκιμή.

Ο Ρέτσος έχει παίξει στα άκρα. Και αριστερά, αλλά και δεξιά. Μπορεί να το κάνει. Μπορεί να καλύψει με επιτυχία τη θέση. Αλλά δεν είναι η βασική του θέση. Και όπως και να ‘χει, ίσως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα σε ένα ματς μικρότερης δυναμικής και σημασίας, ένα ματς πρωταθλήματος, ας πούμε. Αλλά αυτό το ξέρει καλύτερα ο Κορμπεράν, ο οποίος έχει στα χέρια του μετρήσεις παικτών και τους βλέπει όλους καθημερινά, στην προπόνηση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα και ο Κασάμι!

Στην Ελλάδα και ο Κασάμι!

Ο Ελβετός άσος επέστρεψε στη χώρα μας για να… μείνει! Προχωρά, τελειώνει η μεταγραφή του και ανακοινώνεται!

Νέα πρόκληση κατά του Ολυμπιακού!

Νέα πρόκληση κατά του Ολυμπιακού!

Ενώ η ΕΠΟ... έθαψε την ανακοίνωση της ΑΕΚ για να μην καθίσει στο σκαμνί ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός