Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπιέλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε υψηλό επίπεδο και θα το αποδείξουμε»

Μπιέλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε υψηλό επίπεδο και θα το αποδείξουμε»
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:44

Δείγματα του τεράστιου ταλέντου του Πεπ Μπιέλ έχουμε ήδη πάρει, στο γήπεδο. Ο Ισπανός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τη Φράιμπουργκ, για το μεγάλο ματς, αλλά και τις μεταγραφές παικτών όπως ο Χάμες ή ο Μαρσέλο!

«Είμαι εδώ και δύο εβδομάδες στην ομάδα. Νιώθω πολύ καλά. Προετοιμασμένος. Και η ομάδα το ίδιο!», είπε αρχικά ο Πεπ Μπιέλ.

«Είναι αλήθεια ότι δεν αρχίσαμε τόσο καλά όσο η Φράιμπουργκ. Είμαστε ο Ολυμπιακός όμως, έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτό θα αποδείξουμε στο παιχνίδι την Πέμπτη», πρόσθεσε.

«Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί αυτό. Κάποια λεπτά να αποδίδεις και κάποιες όχι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να βελτιώσουμε αυτό τον τομέα, να έχουμε καλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο», είπε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείχνω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Όταν υποδέχεσαι στα αποδυτήρια παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ, όλοι το κατανοούν, πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα. Αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι το αυριανό (σ.σ. Πέμπτη) παιχνίδι», κατέληξε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση καταπέλτης της Super League κατά ΕΠΟ για τη «συκοφαντική ανακοίνωση της ΑΕΚ»!

Ανακοίνωση καταπέλτης της Super League κατά ΕΠΟ για τη «συκοφαντική ανακοίνωση της ΑΕΚ»!

«Αν η ΑΕΚ έχει στοιχεία για «παράγκες» ξένων διαιτητών να τα καταθέσει στους αρμόδιους.», αναφέρει η διοργανώτρια, ενώ κατηγορεί την ΕΠΟ ότι δεν είναι ικανή να διαχειριστεί ισότιμα τις ομάδες της Super League.