ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Μπόουλερ, ο... 31ος του Θρύλου!

Μπόουλερ, ο... 31ος του Θρύλου!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:11

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη (8/9) το βράδυ στη Γαλλία, κόντρα στην Ναντ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o Τζος Μπόουλερ. Ο Άγγλος εξτρέμ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη γαλλική ομάδα, ήταν αρκετά δραστήριος και μάλιστα, έφτασε κοντά και στο πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παράλληλα, ο Μπόουλερ έγινε η 31η επιλογή του Κάρλος Κορμπεράν φέτος, στον Θρύλο. Τι εννοούμε; Ο 39χρονος προπονητής έχει δώσει αγωνιστικά λεπτά σε 30 Πειραιώτες, σε μόλις οκτώ ματς έως τώρα!

Φυσικά, σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει και ο Μαρσέλο, ο οποίος με τη σειρά του, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης