Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ημέρα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό!

Ημέρα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:04

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (2/9) μέρα για τον Ολυμπιακό. Ο βασικότερος λόγος είναι, οι μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων». Ο Θρύλος θέλει να ολοκληρώσει μερικές προσθήκες, όπως αυτή του Τζος Μπόουλερ, καθώς το βράδυ δηλώνει τη λίστα του στην UEFA, για τα ματς στο Europa League.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ. Ο Μπόουλερ έρχεται στην Ελλάδα, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, βρίσκεται στο μεταγραφικό παζάρι και αναζητεί τουλάχιστον δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, έναν «κόφτη» και ένα αριστερό ακραίο αμυντικό.

Πέρα από αυτά, ο Κάρλος Κορμπεράν θα ανακοινώσει απόψε, πέρα από την ευρωπαϊκή λίστα, την αποστολή του Θρύλου για το αυριανό (3/9) ματς με τον Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ημέρα εξελίξεων, λοιπόν, η σημερινή για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Η Παρασκευή αναμένεται… μεγάλη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις θέσεις ΑμεΑ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Ιωνικό.