Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανσγουόρθ: «Ο Μπόουλερ έχει εξαιρετική τεχνική και ντρίμπλα»

Ανσγουόρθ: «Ο Μπόουλερ έχει εξαιρετική τεχνική και ντρίμπλα»
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:29

Στο... δρόμο για την Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο Τζος Μπόουλερ. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Ανσγουόρθ, ένας «ποδοσφαιράνθρωπος» που γνωρίζει καλά τον 23χρονο εξτρέμ (ήταν προπονητής του σε 35 αγώνες στην Έβερτον Κ21, όπου είχε 6 γκολ και 3 ασίστ) υπογραμμίζει: «Μου θυμίζει τον Τζάροντ Μπόουεν (σ.σ. εξτρέμ της Γουέστ Χαμ).

Νομίζω, πως από πλευράς τεχνικής κατάρτισης και ντρίμπλας είναι καλύτερός του. Καλύτερος από τον Τζάροντ, που είναι τοπ παίκτης, παίκτης επιπέδου Premier League.

Από μικρή ηλικία, τον ξέραμε πολύ καλά. Μπορούσε να τρέξει μεγάλη απόσταση, να περάσει τέσσερις παίκτες και να κάνει πολλά, όμως αυτό που μετράει είναι το τι έκανε στο τέλος της φάσης. Δουλεύαμε πολλές ώρες μαζί του. Δούλεψε πολύ και ο ίδιος ο Τζος. Και στο πότε να ντριμπλάρει, στο σωστό τάιμινγκ, αλλά και στο πότε να πασάρει και να σουτάρει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης