Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στο... τραπέζι του Θρύλου Άλαν και Ντάνι Γκαρσία!

Στο... τραπέζι του Θρύλου Άλαν και Ντάνι Γκαρσία!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:52

O Ολυμπιακός «σαρώνει» τη μεταγραφική αγορά, για την απόκτηση «κόφτη». Τα ονόματα για τον Θρύλο πέφτουν… βροχή, όπως είναι λογικό! Δύο ακόμα παίκτες, λοιπόν, για τον άξονα, έπεσαν στο… τραπέζι των «ερυθρόλευκων», ο Άλαν και ο Ντάνι Γκαρσία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες εξετάζουν τις περιπτώσεις του 31χρονου Βραζιλιάνου, με πορτογαλικό διαβατήριο, καθώς και του 32χρονου Βάσκου.

Ο Άλαν (15.000.000 ευρώ αξία) δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Έβερτον για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, ενώ ο Γκαρσία μετρά φέτος μόλις δύο λεπτά με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Να σημειωθεί, ότι ο Άλαν μετρά 212 συμμετοχές (11 γκολ, 17 ασίστ) με την Νάπολι, 116 ματς (δύο γκολ, 14 ασίστ) με την Ουντινέζε και 57 εμφανίσεις με την Έβερτον, με τρεις ασίστ. Ο Ντάνι Γκαρσία από την άλλη πλευρά, έχει αγωνιστεί 223 φορές με την Εϊμπάρ, με τρία τέρματα και έξι ασίστ, ενώ έχει δώσει το «παρών» σε 148 ματς της Μπιλμπάο (πέντε ασίστ).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης