Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το βράδυ στην Ελλάδα ο Μπιέλ! Τελειώνει η μεταγραφάρα!

Το βράδυ στην Ελλάδα ο Μπιέλ! Τελειώνει η μεταγραφάρα!
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 15:22

Είναι επίσημο! Ο παικταράς Πεπ Μπιέλ ΕΡΧΕΤΑΙ απόψε το βράδυ στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα στις 21:40 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του παικταρά από την Ισπανία, για λογαριασμό του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός προχωρά και τελειώνει τη μεγάλη μεταγραφή! Τη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα, φέροντας τον παικταρά της Κοπεγχάγης με ένα ποσό περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ, για τη μεταγραφή του!

Με την άφιξη του Μπιέλ εδώ, θα προχωρήσουν τα διαδικαστικά της μεταγραφής του, στους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον θα μπούμε σε διαδικασία ολοκλήρωσης αυτής! Ιατρικά, εργομετρικά, όλα τα τεστ αν και ο παίκτης είναι ενεργός και παίζει κανονικά και βασικός και είναι και σε ΤΡΟΜΕΡΗ κατάσταση, όπως δείχνουν ήδη οι αριθμοί του. Και στη συνέχεια ακολουθούν οι υπογραφές, οι ανακοινώσεις, η παρουσίασή του και όλα τα καθέκαστα…

Και φυσικά, από εκεί και πέρα, ο Μπιέλ μπαίνει ΑΜΕΣΑ σε δράση, αφού όπως είπαμε, έρχεται ΕΤΟΙΜΟΣ και σε φόρμα!

Ξαναλέμε, άφιξη στις 21:40. Σας είχαμε προαναγγείλει ότι θα έρθει σήμερα ο παικταράς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: «Πυροδοτεί» την μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού! Το ρεπορτάζ του MEGA (video)

Ολυμπιακός: «Πυροδοτεί» την μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού! Το ρεπορτάζ του MEGA (video)

Την επιστροφή του Πάνου Ρέτσου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, που ολοκληρώνει και τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Πεπ Μπιέλ.