Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τι μπορεί να αλλάξει ο Μπιέλ με την έλευσή του στο λιμάνι!

Τι μπορεί να αλλάξει ο Μπιέλ με την έλευσή του στο λιμάνι!
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 12:36

Ο Πεπ Μπιέλ βγάζει το… ψωμί του, βάζοντας γκολ. Είναι ένας παίκτης επιθετικός. Στην Κοπεγχάγη έπαιζε και μαζί με τον σέντερ φορ, αλλά ΚΑΙ σέντερ φορ. Και «φουνταριστός» που λέμε, αλλά και στήριγμα του «φουνταριστού». Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να υπηρετήσει άψογα το πλάνο «δύο επιθετικοί», είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για παρτενέρ του σέντερ φορ στη γραμμή κρούσης και μπορεί, εφόσον «βρεθεί» καλά με τον συμπαίκτη του εκεί, να κάνει… παπάδες.

Κάνουμε μια σκέψη. Και την αναλύουμε. Για το πως ο Κάρλος Κορμπεράν μπορεί να χωρέσει μαζί στην επίθεση Μπιέλ-Ουί Τζο ή Μπιέλ-Ελ Αραμπί… Γιατί το σενάριο παίζει πάρα πολύ έντονα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έβαλε τη μεταγραφή στην τελική ευθεία και πάει να την τελειώσει… Μια σκέψη που δεν έχει μόνο να κάνει μόνο με την επίθεση, αλλά και με… την άμυνα.

Κάτι το οποίο ο Κορμπεράν μπορεί εύκολα να παρουσιάσει στο γήπεδο, έχοντας όχι μόνο τον Μπιέλ, αλλά βλέποντας και τους Παπασταθόπουλο και Βρσάλικο να επιστρέφουν, σιγά-σιγά σε δράση, είναι το 3-5-2. Μια διάταξη δηλαδή με τον Σωκράτη κεντρικό στόπερ, τον Βρσάλικο δεξιό στόπερ και άλλον έναν μαζί τους. Τον Σισέ, τον Μπα, τον Μανωλά, ή τον Ρέτσο. Έχει λύσεις ο Κορμπεράν εκεί και ΟΛΕΣ πρωτοκλασάτες.

Τρία κεντρικά χαφ (ευχή όλων ένας να είναι ο Γκίλμουρ!!) και δύο ακραίους που θα παίζουν όλη την πλευρά και θα βοηθούν τακτικά, ανασταλτικά, αλλά και θα δημιουργούν! Να κλειδώνει και το κέντρο ο Κορμπεράν, έχοντας γεμάτο άξονα, αλλά και τη δυνατότητα να φεύγει η ομάδα στα γραμμή, αν χρειάζεται. Λύσεις ΚΑΙ ΕΚΕΙ υπάρχουν και αναμένονται και άλλες.

Με την επίθεση να είναι το… κερασάκι στην ΤΟΥΡΤΑ του 3-5-2. Με τον Μπιέλ και τον Ουί-Τζο, ή τον Μπιέλ και τον Ελ Αραμπί μπροστά, να εναλλάσσονται και να κάνουν… ομορφιές. Είναι κάτι το οποίο αν μη τι άλλο θα ήταν εντυπωσιακό και είναι πιθανό να το δούμε. Με τους δύο των άκρων να αφήνουν τη θέση τους σε μπακ (φουλ μπακ) αν χρειάζεται ο Ολυμπιακός σε ένα πιο δυνατό ματς στην Ευρώπη να παίξει πιο ανασταλτικά, για να κρατήσει σκορ, ας πούμε…

Θα έχει ενδιαφέρον…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης